Weboldal tervezés
   Weboldal tervezés

   Webdesign, weboldal tervezés

   Megújítanád idejétmúlt oldaladat vagy induló vállalkozásodnak szeretnél egy trendi és felhasználóbarát weboldalt, ami valóra váltja üzleti céljaidat? Webdesignerként tudom, hogy a weboldalnak mekkora szerepe van egy vállalkozás sikerében. Nemcsak rólad, a cégedről kelt benyomást, de legtöbbször ez az egyik legfontosabb értékesítési csatorna is.

   Amiben segíteni tudok neked:
   1
   Letisztult, trendi megjelenés
   2
   Felhasználóbarát, ergonomikus felépítés
   3
   Hatékonyság, konverzió fókusz
   4
   Mobilbarát, reszponzív webdesign

   Kozmetikai weboldal

   Reszponzív weboldal látványterv

   Asztalos weboldal

   Tablet látványterv

   Mobil látványterv

   Légy rugalmas! Légy reszponzív!

   Amellett, hogy szép és jól használható a weboldalad mára már az is elengedhetetlenné vált, hogy minden eszközön jól mutasson, jól működjön, azaz legyen mobilbarát vagy reszponzíve a webdesign.

   A responsive web design (RWD) előnye, hogy egyetlen weboldalt kell csupán létrehozni, ami asztali gépen, laptopon, tableten és mobiltelefonon is tökéletesen, az adott eszköz kijelző méretéhez igazodva jelenik meg. Minden tartalom egy URL alatt elérhető, és ráadásul még a google is szereti!

   napidesign reszponzív weboldal látványterv

   Mobiloldal vagy reszponzív design?

   Elképzelhető, hogy mobilon nem akarunk olyan sok tartalmat, olyan bonyolult struktúrát, mint a desktop (Asztali) verzió esetén, mert nehézkessé teheti a navigációt, vagy lassíthatja az oldalbetöltést.

   Ilyen esetekben jó alternatíva lehet a mobiloldal is, vagyis egy önálló url alatt elérhető (tipikusan az m. kezdetű domain) mobil eszközökre külön létrehozott weboldal.